Учень ліцею отримав стипендію київської міської ради

У червні 2020 року у Києві відбувся відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради учням закладів загальної середньої освіти столиці. Право на отримання стипендії мали учні, які у 2019-2020 навчальному році навчались у 8-10 класах та показали високий рівень успішності (9-12 балів). За словами голови постійної комісії Київради з питань освіти Ганни Старостенко, «відбір претендентів проходить за рейтинговою системою шляхом голосування членів конкурсної комісії, враховуючи їхні досягнення у навчанні. Місто планує виплачувати їм щомісяця кошти в розмірі 1000 гривень – із 1 вересня по 30 червня».

Персональні стипендії від Київради мали можливість отримати тільки 100 талановитих дітей з усього Києва. Наш заклад, звісно, не залишився осторонь – ми висунули кандидатуру учня, тоді ще десятикласника, Зеленського Павла, володаря 6(!) перемог на районних та 3 перемог на міських олімпіадах, переможця і учасника численних онлайн конкурсів. І от сьогодні Павло отримав заслужене визнання: цього річ одна з персональних стипендій Київради призначена саме йому!

ПИШАЄМОСЯ ЗДОБУТКАМИ НАШОГО УЧНЯ І ВІТАЄМО ВСІХ УЧИТЕЛІВ,

що багато попрацювали для розкриття його потенціалу!

Л.В.Тарнавська

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место