УСІ ПИШЕМО ДИКТАНТ!!!

День української  писемності та мови — свято розвитку державної мови, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Цього дня відзначають найкращих популяризаторів українського слова та проводять Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, до якого приєднуються навіть українці, які живуть за кордоном.  

Учні та вчителі Ліцею «KEY SCHOOL»   долучилися до цієї акції... Навіть 5-класники спробували.  

Опімах Н.С., Обараз Л.Л. та Дараган І.І. ретельно відшуковували помилки в учнівських роботах. Поки не знайшли…  

А от учні 6-а класу "смакували" мовними перлами у форматі спільної роботи онлайн, використовуючи всього-на-всього віртуальну дошку.  

Здавалось би, нічого особливого, але ж скількома смаколиками поласували: тут вам і крилаті вислови про мову, і рядочки із поетичних творів — таку веремію закрутили на уроці...  

Не байдикувала цього дня й початкова школа. Другокласники позмагалися в ерудованості, взявши участь в інтелектуальній грі-конкурсі знавців української мови. Криворучик А.О. навіть не знає, хто переміг, — усі так чудово відповідали!!! 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце