Знаходимо перемоги, навіть якщо змагання злякалися коронавірусу

Вже минуло більше року, як було призупинено проведення районних та міських олімпіад із навчальних предметів. Причина усім відома — складна епідеміологічна ситуація.

Але цієї весни за технічної підтримки EDDY PLATFORM у місті Києві було проведено низку інтелектуальних змагань зі шкільних дисциплін "Ерудит-2021". Організаторами дистанційного конкурсу в частині змісту виступив Інститут післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка (саме та структура, яка відповідала за організацію традиційних олімпіад міського рівня).

Учні Ліцею «Key school» долучилися до змагань. І не лише долучилися, а й поповнили скарбницю шкільних перемог!

Історія України та всесвітня історія

Учень 11 класу Павло Зеленський здобув І місце, ставши абсолютним (!) переможцем у цьому змаганні. Таким чудовим результатом учитель Сорокін О.Ю. навіть не здивований: хіба хтось міг виступити краще, ніж Паша?

Українська мова і література

Цілком передбачувано переможцем став учень 11 класу Павло Зеленський, який виборов І місце. Обараз Л.Л. не сумнівалася у цій перемозі, а тепер зичить учневі нових досягнень — вже на ЗНО!

Англійська мова

А от змагання з англійської мови виявилося справжнім бігом із перешкодами. Якщо стисло — все, як завжди: велика кількість учасників, сервер не витримує, когось "вибиває" в процесі проходження тесту. І якщо це ти — думай потім, чи зараховані твої відповіді, чи ні. І сам шукай, що тобі робити... "Не буду перераховувати усі "приємності", через які пройшли наші учні, але вони — справжні герої, якими пишається родина та Ліцею «Key school». — каже Маєрчук-Святогор С.Ю. — Маємо врожай переможців попри все!" Учителі Пуга О.В. та Кокоша О.А. приєднуються до вітань і теж несамовито радіють!

9 клас:

  • Недоступ Дмитро — ІІ місце;
  • Антоненко Софія — ІІІ місце;
  • Зеленський Ілля — ІІІ місце.

10 клас:

  • Смігунов Микита — ІІІ місце.

11 клас:

  • Зеленський Павло — ІІІ місце;
  • Мощенко Іван — ІІІ місце.

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место