Подяка від клієнтів садочка Ліцею KEY School

Доброгі вихователі,

Дякуємо Вам за Вашу плідну, високопрофесійну злагоджену роботу всього колективу, за можливість спілкуватися онлайн, за змістовну підготовку і цікаві учбові та виховні матеріали. Спасибі, що записували відео, шукали гарну інформацію. Дякуємо за доброту, ніжність в спілкуванні. Завдяки цьому діти не так гостро відчували ізоляцію.

Діти з нетерпінням чекали онлайн уроків і з задоволенням виконували різноманітні завдання.

За цих 3 місяці діти грунтовно поглиблювали знання рідної і англійської мови, читали цікаві казки, оповідання, вивчали чудові вірші, скоромовки і загадки, намалювали гуашшю цілий альбом яскравих малюнків, слухали і вивчали веселі пісні до свят, займалися цікавими математичними вправами, вивчали навколишній світ, займалися захоплюючими дослідами і виконували фізичні вправи та психологічну розрядку.

Це дозволило нам провести карантин вдало і продуктивно.

Велика подяка:

Людмилі Леонтіївні,

Олені Карпівні,

Ірині Михайлівні,

Оксані Василівні,

Вікторії Іванівні,

Людмилі Анатоліївні,

Дмитру Миколайовичу,

Ірині Володимирівні,

І Альоні.

Окрема подяка адміністрації за забезпечення учбово-виховного процесу.

Ура!!! Вітаємо наших учнів, які вийшли в фінал міжнародної Олімпіади Hippo 2020 (а також їхніх учителів Ольга Пуга (Olga Puga), Светлана Маерчук-Святогор (Svitlana Maierchuk-Svyatogor), Елена Кокоша (Elena Kokosha), Nataly Bogdanovich, Светлана Кича (Svitlana Kitcha), Яна Оникий (Yana Onikiy)).

Вітаємо наших фіналістів:

1. Анна Куриш -7 клас (Вчителька - Кокоша О. А.)

2. Марк Соловьйов - 8 клас (Вчителька - Кіча С. В.)

3. Федір Мітюк - 9 клас (Вчитель - Маєрчук С. Ю.)

Фінал призначено на 14-16 вересня 2020 року. Додаємо скріншоти, з яких ви можете побачити, учні з якої великої кількості країн взяли участь у цій олімпіаді.

Невеличка статистика: всього у всіх вікових карегоріях у фінал вийшло шестеро дітей з України. Троє з них - учні Святошинської гімназії!!!

З повагою,
Сім‘я Крушельницьких.

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место