Тижні української мови в ліцеї

 21 лютого — Міжнародний день рідної мови. Саме тому наступні кілька тижнів у Ліцеї «KEY School» оголошені Тижнями української мови. А розпочалися вони з інформаційної атаки семикласників, яку довелося витримати учнім 3, 4 та 9 класів.

"Ліцеїсти довели та ще раз утвердили думку про те, що мова — це історія народу, його духовність та ментальність. Народ не може існувати без власної мови та самобутньої культури. Українська мова поширена у всьому світі,нею спілкуються, її вивчають. Мовою українців написані видатні художні та наукові твори. Українська — одна з найпоширеніших мов світу!!!" — розповідає учитель української мови та літератури І.І.Дараган.

А вже на уроці "Культура і Час" восьмикласники взяли участь в онлайн-квесті про козацтво, Запорізьку січ і козацьке бароко. Із Н.М.Височинською повторили пам'ятки культури, архітектури і інших видів мистецтва, де мало місце козацьке бароко. І допомогли у цьому вікторини Wordwall та презентації, деякі з яких зробили учні 9 - 10 класів, які навчаються дистанційно.

А от майстер-клас з каліграфії "Слов'янська в'язь" від О.О.Гетьман відвідали учні дев'ятого класу. Вони дізналися про різні інструменти каліграфії, давні види письма: півустав та поморська в'язь. І найголовніше — виписали, вималювали химерні літери на практиці.

Ну й ніяк не вдалося оминути ювілею з дня народження Лесі Українки та традиційного вшанування пам’яті Тараса Шевченка. 

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место