Пишаємося переможцем!

Учитель математики Волошина Є.В. не стримує почуття гордості за гарно виконану роботу!

Адже у сучасному світі міцна математична основа важлива не лише для стандартизованих тестів та вступу до провідних університетів; це також має вирішальне значення для розширення можливостей молодих умів мислити, міркувати, а згодом — конкурувати за різноманітну престижну роботу з колегами із будь-якої країни.

Міжнародний математичний конкурс — це 30-хвилинний онлайн-челендж, заснований на провідних навчальних програмах з математики з усього світу. Конкурс спеціально розроблений, щоб дати батькам уявлення про якість знань з математики їхньої дитини та порівняти зі світовим рівнем.

Цього року майже 30 000 студентів з усього світу зареєструвались на «The International Math Contest». Учень Ліцею «KEY School» Зеленський Ілля показав чудові результати (8 задач із 14), розв’язавши завдання не тільки середньої школи, але і деякі старшої (!), причому всі вони були англійською мовою.

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место