Нова відзнака "Національний Знак Якості" за проект Святошинської гімназії

У переддень Нового року Святошинська гімназія отримала багато листів із вітаннями від партнерів у міжнародних проектах. Але були серед листів і подяки, які зворушують до глибини і підкріплюють в нас віру в те, що ми робимо гідну справу — і робимо її професійно.

Такого листа-подяку на ім'я Наталії Сергіївни Опімах ми отримали із КПІ, куди щороку вступають випускники Святошинської гімназії. Колеги дякують нам за високий рівень підготовки Олеся Шабо, випускника 2019 року, тепер вже студента першого курсу Інституту прикладного системного аналізу Київського полілтехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.

Про Олеся Шабо ми вже писали на нашій сторінці в рубриці "святошинська_гімназія_пишається".

Далі текст листа:

"Інститут прикладного системного аналізу Київського полілтехнічного інституту імені Ігоря Сікорського від імені науково-педагогічного колектику кафедри математичних методів системного аналізу та кафедри системного проектування користуючись нагодою висловлює Вам і Вашим колегам глибоку повагу та щиру подяку за глибоку загальноосвітню підготовку талановитих учнів (Шабо Олексій Андрійович), які обрали для подальшого навчання в вищій школі наш університет. "

"Бажаємо Вам на всьому педагогічному колективу великих досягнень на ниві освітньої діяльності та сподіваємося і в подальшому на плідну співпрацю в справі формування інтелектуального потенціалу молоді. "

Ми щиро вдячні колегам із КПІ за подяку і визнання високого рівня освіти у Святошинській гімназії!

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место