Ми отримали ще три відзнаки за міжнародні проекти

Key School отримала дві Національні відзнаки ("National Qality Lable") за міжнародні проекти на платформі eTwinning, а саме "Art Autographs 2020" та "Lettering — it is fun!". Особливо приємною ця новина є завдяки тому, що ці проекти започаткувала (стала в них фаундером) наша Кафедра "Культура і Час" Наталия Высочинская .

Проект "Аrt Autographs 2020" реалізовано у команді з кафедрою іноземних мов Светлана Маерчук-Святогор і нашою талановитою бібліотекаркою Тетяною Петрівною.

А проект "Letering it is fun!" втілено у життя разом із нашим книжковим кафе-чительнею ВООК-ля і Тетяною Петрівною. Обидва ці проекти ми продовжимо у 2020-2021 навчальному році в оновлій версії: "La BOOKla" і "Art Autographs 2021"!

Впевнені, що до кінця літа ми отримаємо ще не одну приємну звістку про те, що наші проекти відзначено Знаками Якості. Проте ці два проекти і відзнаки за них мають особливе значення для нашої кафедри мистецтв, оскільки під час них гімназисти створили багато творчих робіт, буклетів і он-лайн виставок:

https://padlet.com/natavisochnatabisoch/uq3kr7m4o10o;

https://padlet.com/natavisoch20101973/hqdyub7gakik.

Ще одна відзнака отримана за проект "Oscar! Oscar!", в ході якого наші 5-класники (тепер уже учні 6 класу) презентували свої мультфільми. Проект також реалізовано у співпраці Кафедри "Культура і Час" та Кафедри Іноземних мов: https://padlet.com/vibex6/r9t0zksspivj.

Щиро вітаємо гімназистів та команду етвінерів Key School із відзнакою і визнанням міжнародного рівня. Звісно, ми щодня переконуємось у тому, що ви — найкращі, проте високе визнання має свою особливу цінність.
Пишаємося вами!

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место