Із турботою про здоров’я

Ліцей «KEY SCHOOL» — це не лише школа, яка дає якісну освіту. Це — простір, у якому дитина перебуває більше 10 годин на добу. Тому надзвичайно важливим є питання збереження, підтримки і зміцнення здоров’я наших вихованців і учнів. Мова йде про доступ до свіжого повітря та фізичну активність, а також про здорове харчування.

Нещодавно ліцей розпочав співпрацю із фірмою «Доообра ферма» щодо постачання молочної продукції. Чому саме цього постачальника обрав наш навчальний заклад? Відповідей кілька, але всі вони зумовлені нашою прискіпливістю у виборі продукції.

По-перше, «Добра ферма» належить до підприємств невеликого масштабу, не змагається за обсяги виготовленої продукції, більше уваги звертаючи на якість (уся номенклатура виробів має дозвіл на експлуатацію від Держпродспоживслужби України). Фірма зацікавлена у збереженні клієнтів, тому проводить максимально індивідуалізовану політику роботи із покупцями.

По-друге, і це найголовніше, «Добра ферма» гарантує екологічність і безпечність виготовленої продукції. Все, що виготовляється, є натуральним! Коли ми говоримо «ВСЕ», це означає не лише «молоко», «сир», «сметана» і т.і. Молочна продукція — це лише вершина айсбергу. Набагато більше сховано під водою. Тварини, які дають молоко, спеціально вирощуються на фермі у максимально природних умовах. Телята і козенята споживають натуральне молоко без домішок та мають вдосталь заготовлених кормів, спеціально посіяних і зібраних працівниками ферми. Система автоматичного доїння та швидкого охолодження молока забезпечує молоко екстра класу європейського рівня!

По-третє, «Добра ферма» — це вітчизняний виробник, це малий і середній бізнес. Ми підтримуємо вітчизняне підприємництво! А «Добра ферма» пропонує нам як оригінальну українську рецептуру, так і запозичений європейський досвід.

Ми раді обирати найкраще!

За більш детальною інформацією про постачальника та його продукцію звертайтеся до офіційних джерел:

https://dooobraferma.com.ua/

Фото із сайту «Доброї ферми»

Менторство — это миссия, которая требует от человка самоотдачи и любви к своей работе.

Именно поэтому наши менторы не являются просто классными людьми, учителями или преподавателями. Они скорее наставники, которые помагают гимназистам расти личностно и социально.

Главным заданием менторов в Key School является мотивация детей к постоянному самосовершенствованию.

Показателем эффективности наставничества виступает уровень качественных изменений в развитии учеников школы.

Мотивация

Основную часть своего времени менторы проводят с детьми, мотивируя их собственным примерам.

Если для своего ребенка ви хотите развития, если мечтаете для него про друга-наставника, которые будет помагать в достижении желаемого результата, присоединяйтесь к обучению в Key School! И это станет полезным и продуктивным периодом жизни Вашего ребенка.

Забронировать место