Це не важко - бути добрим

І наші діти дійсно дуже добре і швидко реагують на такі справи, якщо їх підключати до процесу. У грудні ми знову організували збір подарунків для діток із дитячого будинку-реабілітаційного центру #1 на Троєщині.

Ми вже їздили до цих дітей у 2019 до всесвітнього карантину. Але й він не завадив нам цьогоріч трошки розбавити життя діток теплими барвами. Я добре знаю директорку закладу, спитала, що необхідно дітям, чим саме їх порадувати. Чесно, не очікувала такого резонансу! Зібралися швидко, дружньо та багато! Не перестану дякувати дітям, батькам, вчителям!

А ще ми провели онлайн зустріч із дітками, пограли, посміялися. Окрім подарунків, дітям потрібне просте людське спілкування та увага. І це теж ще не все)). Ми готуємо іменні відеопривітання для наших нових друзів. І покажуть це привітання як раз у Новорічну ніч. Усіх вітаю з Новим роком та різдвом! Хай світ посміхається вам!

С.Ю.Маєрчук разом з О.В.Локотош

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце