РАДІ УСПІХОВІ НАШОЇ КОЛЕГИ

Ліцей «KEY SCHOOL»  із задоволенням повідомляє, що наша викладачка англійської мови Грідасова Я.В. отримала офіційне підтвердження звання Тренера на міжнародному рівні та Cambridge сертифікат, який дає право навчати вчителів, котрі працюють з дітьми та підлітками не тільки в Україні, а й за кордоном.

Напевно, учні 3 та 4 класів встигли скучити за Яною Володимирівною, поки вона навчалася. Але тепер нехай начуваються: усі набуті навички вчителька відпрацьовуватиме саме на своїх учнях!

"Не скористатися запрошенням від Cambridge було б, напевно, величезною помилкою, — зізнається Яна Володимирівна. — Курс був надзвичайно цікавим, насиченим, досить нелегким. Часто доводилось працювати до ранку. Але воно того варте!!!" 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце