Подяка від КПІ за підготовку талановитих учнів

У переддень Нового року Key School отримала багато листів із вітаннями від партнерів у міжнародних проектах. Але були серед листів і подяки, які зворушують до глибини і підкріплюють в нас віру в те, що ми робимо гідну справу — і робимо її професійно.

Такого листа-подяку на ім'я Наталії Сергіївни Опімах ми отримали із КПІ, куди щороку вступають випускники Key School. Колеги дякують нам за високий рівень підготовки Олеся Шабо, випускника 2019 року, тепер вже студента першого курсу Інституту прикладного системного аналізу Київського полілтехнічного інституту імені Ігоря Сікорського.

Далі текст листа:

"Інститут прикладного системного аналізу Київського полілтехнічного інституту імені Ігоря Сікорського від імені науково-педагогічного колектику кафедри математичних методів системного аналізу та кафедри системного проектування користуючись нагодою висловлює Вам і Вашим колегам глибоку повагу та щиру подяку за глибоку загальноосвітню підготовку талановитих учнів (Шабо Олексій Андрійович), які обрали для подальшого навчання в вищій школі "

"Бажаємо Вам на всьому педагогічному колективу великих досягнень на ниві освітньої діяльності та сподіваємося і в подальшому на плідну співпрацю в справі формування інтелектуального потенціалу молоді. "

Ми щиро вдячні колегам із КПІ за подяку і визнання високого рівня освіти у Key School!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце