Пишаємося переможцем!

Учитель математики Волошина Є.В. не стримує почуття гордості за гарно виконану роботу!

Адже у сучасному світі міцна математична основа важлива не лише для стандартизованих тестів та вступу до провідних університетів; це також має вирішальне значення для розширення можливостей молодих умів мислити, міркувати, а згодом — конкурувати за різноманітну престижну роботу з колегами із будь-якої країни.

Міжнародний математичний конкурс — це 30-хвилинний онлайн-челендж, заснований на провідних навчальних програмах з математики з усього світу. Конкурс спеціально розроблений, щоб дати батькам уявлення про якість знань з математики їхньої дитини та порівняти зі світовим рівнем.

Цього року майже 30 000 студентів з усього світу зареєструвались на «The International Math Contest». Учень Ліцею «KEY School» Зеленський Ілля показав чудові результати (8 задач із 14), розв’язавши завдання не тільки середньої школи, але і деякі старшої (!), причому всі вони були англійською мовою.

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце