НАШІ ВЧИТЕЛІ — ІЩЕ ТІ ДЖОБСИ І ГЕЙТСИ!

Чи цікаво вам, що роблять учителі на дистанційці, окрім того, що проводять уроки? В принципі, нічого цікавого — сидять перед екраном комп'ютера і навчаються... дистанційно.

Наприклад, Маєрчук-Святогор С.Ю. так описує своє дозвілля:

"Граюся, складаю невеличкі тести на закріплення пройденого матеріалу, контроль знань. Можна хоч щоуроку створювати невеличкі тести! Вам доступний повний аналіз помилок, виводиться оцінка, можна задавати час виконання та кількість спроб. Можливо, ви вже на платиновому рівні, а я тільки відкрила для себе такий ресурс".

А от Кича С.В. на 500% використовує навчальні можливості від Microsoft! Ну й сама попередньо навчається... Як без цього?

Можливо, ви також помітили, що під час дистанційного навчання долати відстань нам допомагає Microsoft Teams. У якому працюють не просто вчителі, а вчителі сертифіковані!!! 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце