Наші досягнення 2019 року (неповний список)

У переддень Нового року ми дякуємо за всі високі досягнення та глибокі зустрічі, завдяки яким гімназійна родина запам'ятає цей рік. Адже для всіх нас він був особливим і по-своєму неповтовним. Отже, якщо коротко, то...

Ми вдячні 2019-му за

...25 років успішної роботи: цієї осені Key School відзначила солідний ювілей. Ми пишаємося тим шляхом, який разом із вами пройшли за цю чверть століття!

Ми вдячні 2019-му за

...17 місце в країні за результатами ЗНО з математики, і за наших талановитих випускників 2019, завдяки яким Key School знають як осередок гідної освіти.

Ми вдячні 2019-му за

...статус eTwinning School, який засвідчує високий професіоналізм нашої команди, яка вже 6 років працює у міжнародних проектах платформи eTwinning.

Зокрема цьогоріч:

  • наша робота над 10 міжнародними проектами стала об'єднувати та інтегрувати по кілька предметів,
  • до міжнародних проектів приєдналося кафе-читальня Key School BOOK-ля,
  • а кафедра "Культура і Час" отримала за свої міжнародні проекти низку відзнак: 8 National Quality label, 3 European Quality Label, 2 відзнаки "Проект місяця".

Ми вдячні 2019-му за

...GoCamp 2019 — міжнародний мовний табір, який минув у Key School в червні. Ми вдячні волонтерові Максу зі Стокгольма, який разом із Кафедрою Іноземних мов провів два насичених, корисних і цікавенних тижні із гімназистами.

Ми вдячні 2019-му за

...статус Pretesting Centre for Cambridge Assessment English, який Key School отримала восени. Ми вже провели перші пробні іспити на базі гімназії, чекаємо результатів.

Ми вдячні 2019-му за

...участь групи гімназистів у Міжнародному молодіжному форумі 2019 у Швейцарії, подорож до Ірландії та подорожі по Україні, які доповнювали роботу гімназистів в інтегрованих проектах Кафедри Слова.

Ми вдячні 2019-му за

...2 персoнальні виставки гімназистів, які займаються в Арт-клубі Key School:

Персональна виставка Софії Антоненко

Персональна виставка Ніни Печериці

Ми вдячні 2019-му за

...нашу Dream Team, команду мрії, за те, що нам вдається збирати в гімназії майстрів своєї справи, давати їм простір для реалізації їхніх талантів — і талантів гімназистів.

Цього року наші вчителі регулярно навчалися та самі презентували свої наробки на тренінгах та семінарах не лише в Україні, а вже вперше у Польщі та Франції на міжнародних конференціях.

Якщо ви маєте ідеї, які ще події варто згадати в нашому списку подяки 2019-му, додавайте їх у коментарі на нашій сторінці в facebook — ми зберемо весь список і збережемо його на сайті Key School. Для теплих спогадів і прийдешніх поколінь.

Дякуємо вам за те, що разом із нами зробили 2019 рік яскравим та незабутнім!

Вітаємо зі святами!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце