Ми отримали статус "ETWINNING SCHOOL" 2020-2021

Раді вас повідомити, що цього року Key School вдруге отримала статус eTwinning School — тепер вже на 2020-2021 навчальний рік.

Що це означає для нас?

Ця відзнака засвідчує те, що в міжнародних проектах на платформі eTwinning не лише окремі вчителі Key School показали якісну роботу та гідні проекти, але й вся команда ітвіннерів та керівництво школи.

Ми дійсно злагоджено та творчо інтегрували дисципліни, співпрацювали і орієнтували гімназистів на роботу в проектах світового масштабу. Адже ми віримо, що цей досвід допоможе їм у майбутному глобальному світі бути більш гнучкими та успішними.

ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНИХ ПРОЕКТІВ:
учнів, кураторів, "ангелів" технічого забезпечення — всю нашу команду.

І запрошуємо вас, наших клієнтів, разом із нами порадіти такому високому визнанню нашої професійності, адже ви теж були з нами в цьому натхненному освітньому процесі!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце