Ми отримали National Quality Label за міжнародний проект про добро та емпатію

І знову гарна новина! "Empathy and Kindness — Better World" найдовший та наймаштабніший міжнарожний проект етвіннерів ліцею Key School здобув Національну Відзнаку (National Quality Lable). Вітаємо гімназійну команду, яка працювала над проектом і всю гімназійну родину з почесною відзнакою!

Проект "Empathy and Kindness — Better World" об'єднав 14 шкіл та 159 учнів і вчителів з різних куточків світу. Кожен учасник, кожна команда та школа хоч трошки вплинула на свідомість людей та навчилась бути кращою версією себе. Ми багато писали про цей проект протягом року, адже і наші учні, вчителі та батьки доклали дійсно багато зусиль для проекту. Але скільки б всього хорошого не було зроблено, ми все це робили від щирого серця:

  • ми відвідали дитячий будинок, щоб поспілкуватися та розважити дітей, яким пощастило в житті менше;
  • ми збиралися знову прийти до діток, але завадив карантин;
  • ми ставили соціальні експерименти на реакцію людей на добро та зло;
  • вчилися відчувати емоції та стан людей з особливими потребами;
  • партнери з різних країн відвідували будинки пристарілих, дитбудинки, збирали речі для малозабезпечених родин, садили дерева, влаштовували благодійні ярмарки і т. ін.

Результатом річної роботи усієї команди став відео-тьюторіал "Як навчати емпатії у школі", де ми ділимося своїми враженнями та практичними порадами. Дякуємо усім, хто так чи інакше вклав частинку душі у загальне благо, нашій команді, а особливо нашим любим учням 5, 6, 8, 11 класів. Нехай нові міжнародні проекти несуть в собі такі ж незворотні здобутки та зміни!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце