"KEY SCHOOL" — ШКОЛА, ЯКА НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО НАЙВИЩИХ СТАНДАРТІВ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ!

Чудова новина!

Завдяки злагодженій роботі команди вчителів Ліцею «KEY SCHOOL» нам присвоєно статус Showcase Incubator від компанії Microsoft! На цей результат Кукушкіна О.В. разом із Пугою О.В. чекали декілька місяців.

Microsoft Showcase School — програма для шкіл, які активно користуються технологіями Microsoft для просування освітнього сегменту в просторі цифрової трансформації.

Отже, ми заявили про себе світовій освітній спільноті як про навчальний заклад, що формує сучасне освітнє середовище. Статус Showcase Incubator дає нам змогу знайомитися з кращими педагогічними практиками, брати участь у міжнародних подіях для шкіл і вчителів від Microsoft, отримувати сертифікати міжнародного зразка.

До речі, перший такий ми вже маємо! Із гордістю вітаємо керівника міжнародних проєктів Київського ліцею "KEY SCHOOL", учительку англійської мови — Пугу Ольгу.

Участь у програмі трансформації освіти за допомогою технологій Microsoft може дати нам не тільки статус Showcase School (школи, яка відповідає критеріям найвищого рівня цифрової трансформації), а також збагатити нас досвідом взаємодії зі світовою освітньою спільнотою, зробити навчальний процес більш ефективним, сформувати компетенції, необхідні для професійного розвитку. 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце