ЇМО СМАЧНО І З КОРИСТЮ

Дослідники переконують, що однією із функцій харчування є отримання смакового задоволення. Не посперечаєшся! Бо які ж смачні пельмені, суші, тортики і цукерки, а ще коли їх багато-багато і саме тоді, коли я хочу!!!

Але мама з татом кажуть: «Це твоя остання шоколадка на сьогодні», «Пельмені будуть лише наступного тижня». Залишається єдина надія на школу. Що там сьогодні у меню Ліцею «KEY SCHOOL»? Це ж треба: каша, салат, фрукти, ще й хліб якийсь не такий. А я хочу шашлик, 2 гамбургери і смажених окорочків!!!

І що тепер робити? — А послухаймо дослідників та науковців. Що вони кажуть?

Виявляється, у харчування є ще інші функції. Наприклад, в сучасному суспільстві не надто потрібно поповнювати запаси енергії — люди її майже не витрачають (фітнес-клуб чи урок фізкультури — це лише незначна частина енергії, яку б ми мали витратити протягом дня). А от про користь харчування для здоров'я, для продуктивної роботи наших органів варто говорити.

Якою ж є тарілка здорового харчування — збалансований набір продуктів на добу — з'ясовували учні 4 класу разом із Всеукраїнським освітнім проектом «Здорове харчування для дітей». Наталя Репало спробувала переконати наших учнів у тому, що не все смачне є корисним, що треба їсти побільше овочів-фруктів-бобів. Ну і коли дуже-дуже хочеться чогось смачненького — можна (але в розумних межах). 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце