Гімназисти вийшли в фінал міжнародної Олімпіади HIPPO

Ура!!! Вітаємо наших учнів, які вийшли в фінал міжнародної Олімпіади Hippo 2020 (а також їхніх учителів Ольга Пуга (Olga Puga), Светлана Маерчук-Святогор (Svitlana Maierchuk-Svyatogor), Елена Кокоша (Elena Kokosha), Nataly Bogdanovich, Светлана Кича (Svitlana Kitcha), Яна Оникий (Yana Onikiy)).

Вітаємо наших фіналістів:

1. Анна Куриш -7 клас (Вчителька - Кокоша О. А.)

2. Марк Соловьйов - 8 клас (Вчителька - Кіча С. В.)

3. Федір Мітюк - 9 клас (Вчитель - Маєрчук С. Ю.)

Фінал призначено на 14-16 вересня 2020 року. Додаємо скріншоти, з яких ви можете побачити, учні з якої великої кількості країн взяли участь у цій олімпіаді.

Невеличка статистика: всього у всіх вікових карегоріях у фінал вийшло шестеро дітей з України. Троє з них - учні Key School!!!

Щиро дякуємо всім учителям Кафедри іноземних мов та адміністрації школи за підтримку, допомогу в організації першого етапу і віру в перемогу. Дякуємо батькам, які підтримують наших учнів тоді, коли ми не можемо. Разом ми - команда, яка досягає перемог!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце