День вишиванки

Нещодавно відбулась панельна дискусія за темою "Persuasive Techniques". Всі учні працювали в змішаних групах і виконували своє завдання. Результат співпраці — електронна книжка з термінологією "Persuasive Techniques" плюс яскраві приклади. На онлайн зустрічі представники кожної групи презентували свою тему, над якою спільно працювали. Виступи були яскравими, особливо вразив усіх учень Ліцею «Key school» Микита Смігунов, який підготував невеличкий екскурс в історію та інтерактив у фотошопі.

Після дискусії всі грали в гру-квіз за темою. Квіз теж є спільним продуктом чотирьох груп. Здогадайтеся, хто показав найкращі знання з "Persuasive Techniques"?

Пуга О.В. пишається нашими десятикласниками. І вже анонсує плани на найближчі тижні: "Попереду ще купа роботи: готуємо презентації за темою "Fake news and disinformation".

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце