ДЕНЬ НОВАЧКА В ЛІЦЕЇ

Коли вересень передає навчальну естафету жовтню, у Ліцеї «KEY SCHOOL»   відбувається фантастична церемонія посвяти учнів-новачків у досвідчені ліцеїсти!

Цього разу новачки старшої школи завітали у гості до найменших новачків-першачків, познайомилися з ними і пройшлися ліцеєм. Дивилися очима першокласників і згадували себе маленьких. Навіть Кучмук Н.В. уявила себе першокласницею!

А от новачки 7 і 8 класів зійшлися у коло спогадів. Ті учні, які навчаються в ліцеї не з першого класу, розповідали про свої враження від зустрічі із новою школою та класом. Так, у всіх були свої очікування, хвилювання, побоювання! І не завжди так, як про це показують у тематичних мультиках!

5 клас, який теж у ролі новачка в середній школі, залюбки взяв участь у проведенні різних конкурсів, які завбачливо підготувала Конахчян Л.Г. 

Ну і який День новачка без смачного пирога? Дякуємо працівникам кухні за швидкість і чудовий рецепт! 

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце