Арт-сюрприз для першачків

Учні 9 класу зробили першачкам арт-сюрприз!

Яскраві картини та колекція артів KEY SCHOOL привернули увагу малечі. Кожен знайшов картину собі до вподоби.

Старшокласники створили ці стенди для eTwinning проекту "Art Autographs 2021", де була презентована колекція поп-арту, картини у стилях кубізм, пуантилізм, фовізм, супрематичні композиції, а також сучасні арти (contemporary art).

Першачки особливо зацікавилися яскравими фарбами імпресіоністичних композицій та супрематизмом з його кольоровою геометрією, а також ніжною графікою. Не сподобався тільки кубізм, але котра година на годиннику "а-ля Далі" їм було цікаво!

Із задоволенням розшифрували назву англійською "Art Autograph" — тож, що таке "арт", малеча знає! Потім подякували старшокласникам і сказали, що теж так малюватимуть, але будуть "втілювати інші ідеї" (цитата).

Гарна зміна Арт-клубу підростає!

Н.М.Височинська несамовито радіє!

Менторство — це місія, яка вимагає від людини самовіддачі та любові до своєї роботи.

Саме тому наші ментори не є просто класними людьми, вчителями чи викладачами. Вони радше наставники, які допомагають гімназистам зростати особистісно і суспільно.

Головним завданням менторів у Key School є мотивація дітей до постійного самовдосконалення.

Показником ефективності наставництва виступає рівень якісних змін у розвитку учнів і вихованців школи.

Мотивація

Основну частину свого часу ментори проводять з дітьми, мотивуючи їх власним прикладом.

Якщо для своєї дитини ви прагнете розвитку, якщо мрієте для неї про друга-наставника, який допомагатиме у досягненні бажаного результату, долучайтеся до навчання у Key School! І це  стане корисним і продуктивним періодом життя Вашої дитини.

Забронювати місце